עם "שריקת הפתיחה" של לוח המבחנים, מורים רבים ניצלו את השיעורים לחזרה על החומר באופן מגוון וחווייתי.
מחנך כיתה ז'2, המורה רפאל דיין, ומחנך כיתה ח'2 המורה אורי רוזנבלט, ערכו חידוני קהוט עבור תלמידיהם לקראת המבחן בגמרא.
אולם לא רק לקראת המבחנים, גם בתהליך הלמידה מדי יום לצד המצוינות הלימודית, התלמידים לומדים בדרכים מגוונות. המורה עידו שוהם, מורה למגמת ביוטכנולוגיה ערך השבוע ניסוי עם התלמידים שבחן השפעת אורך גלי אור על תהליך הפוטוסינתזה. מהניסוי עלה, כי אורכי הגלים אדום וכחול הראו את קצב הפוטוסיתזה המהיר ביותר.
הבחירות בארה"ב לא פסחו גם על האווירה בבית הספר, צלצול בית הספר שונה להמנון הלאומי של ארה"ב :-). בנוסף, במסגרת פעילות כיתתית לרגל הבחירות בשיעורי אנגלית, הסביר התלמיד עזרא ספיווק (ח') לתלמידים על שיטת הבחירות בארה"ב. התלמידים התענינו ושאלו שאלות ועזרא גילה בקיאות מדהימה. יישר כח לרכזת אנגלית, המורה אלה גרינברג על הפעילות.
במסגרת שיעור "מיומנויות חשיבה" בכיתה ז'3, התלמידים מעמיקים ומתרגלים נושאים כמו חשיבה ביקורתית, גמישות מחשבתית ובמיוחד הדגש הוא על הקשבה לגישות שונות כמו גם של התלמידים עצמם. לשם כך, ניתנת במה לפרזנטציות בתחומי עניין אישיים כמו הרצאתו של נתן שטיין בנושא קפוארה בו הוא מתמחה. נתן הכין מצגת מקצועית ביותר בעזרת בינה מלאכותית יחד עם עריכה שלו והעביר הרצאה מרתקת במשך שיעור שלם שכללה מידע רב ואפילו הדגמות. נזכיר גם שני תלמידים נוספים שהרצו בפעם הקודמת: רועי ליבוביץ שהציג את נושא סגנונות השחיה ונתנאל לנדה שהתייחס לשאלה מדוע אנשים בוחרים החלטות לא חכמות. אנחנו כבר מחכים למרצים הבאים שלנו. יישר כח לרכז המחוננים והמצוינות בבית הספר, המורה זאב יבניאלי על הובלת התהליכים.